Analyse financiële organisatie

Aanleiding

Iedere organisatie heeft de financiën op een of andere manier geregeld. Over de inrichting is veelal niet regelmatig nagedacht. Bij sommige organisaties is deze inrichting sinds de start niet meer veranderd. Dit geeft mensen met minder goede bedoelingen gelegenheid om hier misbruik van te maken. Het is dus verstandig om regelmatig naar de inrichting van de financiële organisatie te kijken. Als tijd en / of kennis hiervoor ontbreekt, is het mogelijk om Fondanent in te schakelen om een analyse van de financiële organisatie te maken.

Aanpak

De analyse financiële organisatie is gebaseerd op een viertal aandachtsgebieden. Een vragenlijst en een beoordeling van de financiële administratie vormen de basis voor de analyse. Deze combinatie geeft een goed beeld van de financiële organisatie. Op basis hiervan maakt Fondanent een analyse van de financiële organisatie. Hierbij horen per aandachtsgebied concrete verbetertips voor de korte en lange termijn. Tot slot staan in deze analyse ook de aandachtsgebieden gemeld die goed ingericht zijn. De analyse wordt afgesloten met een online toelichting op de bevindingen. Hierbij is vanzelfsprekendheid de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Om goed voorbereid te zijn op het toelichtende gesprek stuurt Fondanent de analyse ruim voorafgaand aan het gesprek aan de opdrachtgever. Hierdoor is er ruim tijd om vooraf vragen naar aanleiding van deze analyse te bedenken.

Kosten

De analyse van de financiële organisatie kost eenmalig € 250. U krijgt 50% korting op deze analyse als u tegelijkertijd een financiële scan afneemt en / of een abonnement heeft op de jaarrekening service & administratie advies.


Contact

Neem contact op met Fondanent als u meer wilt weten. U doet dit via telefoonnummer 030-3690273 of via het contactformulier van de website.

Aanvragen

Door middel van het het invullen van onderstaand formulier vraagt u de financiële analyse van uw organisatie aan.