Jaarrekening service en administratie advies

Aanleiding

Voor wat betreft regelmatig terugvoerende financiële mutaties is het voeren van een administratie voor veel penningmeesters goed te doen. Dit geldt niet altijd voor mutaties die zo af en toe maar voorkomen. Deze kunnen een hoop tijd en uitzoekwerk kosten voordat deze goed verwerkt zijn.

Het bijhouden van een administratie is één. Maar om van een financiële administratie een goede jaarrekening te maken is heel andere koek. Dit kan de nodige tijd kosten als je dit niet regelmatig doet. Ook kun je er tegen aan lopen dat het best wel lastig is om in een jaarrekening de juiste puntjes op de i te zetten.

Aanpak

Fondanent helpt penningmeesters van stichtingen en verenigingen bij het voeren van de lastige delen van de administratie. Als het lastig is om te bepalen hoe een post geboekt moet worden, dan is Fondanent er voor advies. Fondanent neemt daarnaast het maken van de jaarrekening volledig voor u uit handen nadat alle mutaties over een jaar in de administratie verwerkt. Soms zijn correcties in de administratie nodig voor de jaarrekening. Dit zal altijd afgestemd worden.

Kosten

€ 300,- per jaar

Hierbij gelden de volgende voorwaarden:

  • Gebruik standaard rekeningschema Fondanent;
  • Gebruik E-boekhouden;
  • Maximaal 30 vragen per jaar.

Contact

Neem contact op met Fondanent als u meer wilt weten. U doet dit via telefoonnummer 030-3690273 of het via het contactformulier.

Aanmelden

U kunt u aanmelden door middel van het invullen van onderstaand formulier.